Om oss

Siden starten på kjøkkenbordet i 2007 har vi gledet  tusenvis av jenter. Det som startet med å lage hårpynt til våre egne barn har utviklet seg til et eventyr som nå gleder jenter og gutter i inn og utland.

Vi designer, produserer og selger håndlagde kvalitetsspenner/sløyfer og bøyler/hårbånd, samt smokkesnorer og tversoversløyfer til gutter. Og for ikke å glemme hundeeiere... Vi selger masse spenner til hundeiere som elsker å pynte hunden sin med litt ekstra. Mange synes da babyspennene er de beste, siden disse har en liten og lett spenne med antiskli som ikke er så tunge å ha i pelsen.

Vårt ønske har alltid vært at produktene våre skal ha en praktisk karakter, samt se klassiske og fine ut. Det at vi har antiskli inni alle våre spenner gjør at de sitter som støpt i håret hele dagen, til og med i tynt, glatt og fint babyhår hvor våre babyspenner er supre til akkurat dette.

Selvsagt synes vi det er artig med spenner som er morsomme å ha på seg i hverdagen også, som f.eks. våre glitterfigurer. Bøylene og hårbåndene er designet slik at man kan sette sløyfene og spennene våre på disse for å gi bøylen/hårbåndet litt ekstra "piff" samt at man på den måten kan designe sin egen hårbøyle/hårbånd slik man måtte ønske.

Til guttene har vi designet et unikt og justerbart "halsbånd" som kan brukes fra nyfødt og opp til 12 års alderen. Dette halsbåndet har en  liten hempe som man kan tre innpå våre klassiske sløyfer og på den måten bytte med de fargene man måtte ønske. Blir den unge herremannen lei av halssløyfen så kan den selvsagt brukes i håret til f. eks. ei søster :)

Vi håper du finner noe spennende og gøy i vår nettbutikk - og setter utrolig stor pris på at du besøker oss♥

Beste hilsen

•Prikken-jentene•